avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incetarea raportului de serviciu la functionari ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incetarea raportului de serviciu la functionari publici.

Sunt referent in cadrul unei institutii judetene ( Forul superior se afla la Bucuresti), In data de 22.01 am trimis o solicitare de incetare a raportului de serviciu cu data de 1. 02. 2019. Solicitarea a fost motivata prin gasirea unui serviciu mai bine platit si conditii mai bune de munca. In urma cererii mele dl. director a trebuit sa faca si el un raport ( in raport mentiona ca prin plecarea mea se va diminua capacitatea de munca a institutiei). Azi in 31. 01 am primit raspuns la solicitare. Nu sunt de acord cu incetarea raportului de serviciu deoarece e lipsa de personal specializat in sistem. Eu nu inteleg pe baza la ce au dat ei asa un raspuns. Se poate asa ceva? Sincer asteptam un raspuns favorabil cu preaviz.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:52, 1 Februarie 2019
Cererea de incetare a fost cu acordul partilor?
In cerere am specificat motivele. Trebuia sa scriu ca doresc incetarea raportului de serviciu cu acordul partilor?
Trebuia sa scrieti ca doriti incetarea raportului de serviciu cu acordul partilor sau prin demisie.
Ultima modificare: Vineri, 1 Februarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propunere legislativa referitor la grupa deosebita ! ovis67 ovis67 Buna ziua, pe 15 martie dl Dragos Niculescu redactor pe acest sait a publicat un articol referitor la modificarea legii 263/2010 privind grupa de munca ... (vezi toată discuția)
Eliberare din functie - functionar public Jolan.Tamas Jolan.Tamas Poate fi eliberat din functie în baza art.519 alin 2 din OUG 57 /2019 un funcţionar public pentru care s-a emis decizie de pensionare pentru invaliditate ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului angelica82 angelica82 Buna seara, De la 01-12-2012 lucrez la o firma, cu contract determinat pe o perioada de 12 luni. In luna februarie am semant,la cererea angajatorului, o ... (vezi toată discuția)