Daca avocatul a redactat cererea de chemare in judecata pt desfacerea casatoriei, custodie minor, etc, cu cateva lucruri eronate ce se poate face? Lucrurile eronate ar fi ca paratul are probleme cu alcoolul, ca reclamanta primea sume infime(300€ nu sunt chiar imfime), ca reclamanta lucreaza in domeniul contabilitatii... Aceasta cerere eu, reclamanta, am vazut_o doar dupa ce a fost depusa. Ce pot face un aceasta situatie? Se poate face alta cerere, se modifica, si daca se modifica ma poate afecta in vre_un fel? Eu doresc clarificarea lucrurilor.
Multumesc!
Puteti redacta dvs, niste note scrise, prin care sa corectati erorile respective si le depuneti la dosarul cauzei, ar fi bine cat mai repede sa se comunice si paratului pana la primul termen.
Nu se face alta cerere, nu se modifica nimic, nu va afecteaza cu nimic.
Succes!
Divort
suteanu maria
Buna ziua!Imi cer scuze ca insist pe aceasta tema dar sper ca ma veti intelege.Sotul meu a deschis divortul,am avut termen pe 26 26 2009,nu ne-am prezentat ... (vezi toată discuția)
Divort
leonardy
Va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri:
1. sunt casatorit de 7 luni si sotia a intentat divort, mentionez ca nu avem copii si nici bunuri comune fiind deja ... (vezi toată discuția)