avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administrator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administrator

Buna seara! Va rog sa mi Spune-ți cum trebuie sa procedez pentru ca vechiul administrator sa fie înlocuit? Țin sa Menționez ca am făcut toate procedurile legale și anume, am făcut ședința generală , am ales un nou comitet , președinte si administrator am încheiat proces verbal dar administratorul cu toate astea nu vrea sa dea noilor aleși asociația in primire, a rămas tot comitetul vechii din 2001 , se folosește de semnăturile celor care au făcut parte din Vechiu comitet pentru a da locatari in judecată și alte ilegalitați sa nu mai zic ca administratorul are peste 70 de ani, va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Dragos15 , utilizator 22:14, 2 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atentie sporita cu actele si actiunile aferente incetarii CIM adinistrator de imobile
Pentru a nu va confrunta cu situatii neplacute si eventuala actiune in instanta ar trebui sa existe incalcari ale CIM sau fisei postului de catre administratorul de imobil
Procedura de predare documente in cazul inlocuiri administartorului de imobil este concret prevazuta de disp L nr 196/2018
acest răspuns util
Atentie sporita cu actele si actiunile aferente incetarii CIM adinistrator de imobile
Pentru a nu va confrunta cu situatii neplacute si eventuala actiune in instanta ar trebui sa existe incalcari ale CIM sau fisei postului de catre administratorul de imobil
Procedura de predare documente in cazul inlocuiri administartorului de imobil este concret prevazuta de disp L nr 196/2018
Nu vrea sa renunțe la postul de administrator , cu toate ca noi am ales alt comitet cu proces verbal incheiat
acest răspuns util
Nu administratorul poate da in judecata propietarii, de capul lui. El semnaleaza comitetului situatiile, eventual pregateste actele contabile dar, presedintele este cel care semneaza cererea de chemare in judecata si reprezinta asociatia in proces daca nu luati avocat.

Avand in vedere situatia expusa in primul post, ar trebui sa reveniti cu detalii despre modalitatea de angajare a administratorului (CIM sau contract de prestari servicii) si in functie de asta putem detalia.
Se pare ca nu ați citit ce am scris. Care comitet ? Dacă nu avem comitet, hoțul tot pe scaun sta dar se pare ca îl țineți in brațe , mai citiți o data ce am scris,

Alte discuții în legătură

Presedintele unei asociatii de proprietari ii poate delega admnistratorului ... contsters111 contsters111 Delegare de atributii Presedintele unei asociatii de proprietari ii poate delega administratorului atributiile sale ? De exemplu sa semneze sesizari si sa le ... (vezi toată discuția)
In lipsa unui presedinte, asa cum din pacate se intampla in multe ... rain4est rain4est In lipsa unui Presedinte, asa cum din pacate se intampla in multe imobile , comitetul executiv poate imputernici administratorul sa preia atributiile ... (vezi toată discuția)