avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cadastru eronat ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cadastru eronat ?

la tara, casa batraneasca.mergem foarte rar. in spatele casei gardul de razor nu mai e demult, iar parintii tineau razorul din stalpul gardului de la strada in stalpul din fundul curtii. noi aveam 70 cm din fundatia casei pana la razor.fiul vecinilor decedati a facut cadastrul proprietatii dupa care a vandut cuiva din sat. mergand acasa am constatat ca noul proprietar a tras gard fara sa stim lipit de peretele casei, peretele tinand limita proprietatii, iar acesta zicand ca asa a cumparat ca asa are in schita de cadastru. ce putem face in situatia asta?deoarece nu e normal, era terenul nostru ce se intinde pe 65 de metrii ori 0,7 si noi nu mai putem intra dupa casa sa putem face diverse lucrari de reparatie la casa. se poate ataca in vreun fel odata ce fostul vecin a vandut? cum a putut firma de cadastru sa emita un plan ireal? multumesc

Alte discuții în legătură

Vecinul reazemă diverse lucruri de peretele casei mele. pot să construiesc un gard pe limita de proprietate? trasor trasor Bună ziua, supun atenției dvs. o problema cu care mă confrunt de ani de zile: am în proprietate o casă și 400 mp de teren cu cadastru și intabulare iar ... (vezi toată discuția)
Respectare proprietate cristian corina cristian corina buna ziua, am achizitionat o casa intr-un sat din jud.constanta, am acte de proprietate, cadastru si intabularea proprietatii, din anul 2007. problema este ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am mostenit casa parintilor mei, construita in anii ... Rodica N Rodica N Buna seara. Am mostenit casa parintilor mei, construita in anii 1966. Gardul dinspre strada este construit pe soclu din beton, cu stalpi din beton, ... (vezi toată discuția)