avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concurs post administrator financiar scoala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concurs post administrator financiar scoala

Buna ziua!
As dori sa stiu daca este obligatorie sau nu inregistrarea interviului la concursurile pentru ocuparea posturilor pt personalul contractual din sistemul bugetar,
Tocmai am participat la un astfel de interviu , Interviul a avut loc intr-o sala de clasa unde era o camera de luat vederi. Presedintele comisiei a cerut in mod expres anularea camerei de luat vederi in momentul cand am intrat eu in sala. Am fost primul candidat si mi se pare suspecta aceasta masura,
Am mai participat la un astfel de concurs si interviul a fost inregistrat audio.
As dori sa stiu daca exista vreo lege care sa prevada obligativitatea inregistrarii interviului.
Ultima modificare: Joi, 31 Ianuarie 2019
marapopa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:14, 1 Februarie 2019
Nu exista niciun act normativ care sa prevada obligativitatea inregistrarii interviului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitatea înregistrării probei orale/interviu la o instituție publică Elena.A. Elena.A. Este legal să înregistrez audio proba orală/interviu la o instituție de stat? Dumnealor au oricum camere video în sala de concurs, dar noi, concurenții, ... (vezi toată discuția)
Unde pot face o sesizare cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului de ocupare a postului administrator financiar la o scoala gimnaziala ? vero2014 vero2014 - Bună seară , m-am înscris la concursul de ocupare a postului de Administrator Financiar la o şcoală gimnazială ; îmi doresc foarte mult concursul să ... (vezi toată discuția)
Contestare rezultat concurs angajare in sisemul bugetar dan44 dan44 Buna ziua . va relatez pe scurt o problema legata de un concurs de angajare ca sofer in sistemul bugetar . In anul 2015 am participat la ... (vezi toată discuția)