avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Legalitatea înregistrării probei orale/interviu la o ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Legalitatea înregistrării probei orale/interviu la o instituție publică

Este legal să înregistrez audio proba orală/interviu la o instituție de stat? Dumnealor au oricum camere video în sala de concurs, dar noi, concurenții, nu avem acces la acele imagini. Contestațiile sunt întotdeauna respinse.
Sincer, nu știu cum să îmi fac dreptate. Am obținut cea mai mare notă la proba scrisă, iar la interviu m-au picat pe nedrept, pt a li se oferi posturile altor concurenți.
Vreau să mai particip o dată în viitor, dar vreau să îmi iau toate măsurile de precauție pt a stopa fraudarea concursului.
Este legal să înregistrez proba orală, pentru a demonstra că nu am greșit absolut nimic?
Dacă nu, ce aș putea face în acest sens?
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Februarie 2019
Elena.A., utilizator
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 17:59, 9 Februarie 2019
Parerea mea este, ca e absolut legal, iar cererea nu poate fi refuzata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ieri am participat la un concurs pt ocuparea unei functii ... kolombus kolombus Buna Ziua Ieri am participat la un concurs pt ocuparea unei functii de dispecer la Politia locala, unde contracandidatul nu a luat nota de trecere la una din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am participat de mai multe ori la concursul pentru ... liveomars liveomars Buna ziua, Am participat de mai multe ori la concursul pentru anumite posturi vacante, in cadrul aceleiași instituții, iar ultimul a fost amânat, deoarece ... (vezi toată discuția)
Inregistrare audio interviu/ proba orala examen angajare Ionelll12345 Ionelll12345 Buna ziua. 1.Va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie, este legal si fara nicio urmare juridica negativa pentru persoana mea, sa inregistrez audio un ... (vezi toată discuția)