avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Inregistrare audio interviu/ proba orala examen ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Inregistrare audio interviu/ proba orala examen angajare

Buna ziua.
1.Va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie, este legal si fara nicio urmare juridica negativa pentru persoana mea, sa inregistrez audio un interviu proba de concurs pe care il sustin la o institutie publica fara informarea acestei institutii, deci fara ca reprezentantii acesteia si comisia de concurs sa fie informati despre acest lucru?
2.Daca da, pot face publica acea inregistrare si/sau se poate folosi in justitie?
3.In cazul in care nu este legal in aceasta forma, am dreptul legal de a face solicitarea, inaintea desfasurarii acestei probe orale, catre acea institutie de a se inregistra, inregistrare la care sa am si eu acces? La fel, daca in acest caz se poate face publica si/sau folosi in justitie?
Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Legalitatea înregistrării probei orale/interviu la o instituție publică Elena.A. Elena.A. Este legal să înregistrez audio proba orală/interviu la o instituție de stat? Dumnealor au oricum camere video în sala de concurs, dar noi, concurenții, ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea conditiilor pentru ocuparea unui loc de munca teo2304 teo2304 Buna ziua, as dori sa stiu cum sa procedez pentru ca ocuparea unui loc de munca sa se faca corect si legal. Mentionez ca am certitudini ca exista frauda si ca ... (vezi toată discuția)
Reluare concurs dupa suspendare juridic dana juridic dana Buna seara Ma confront cu urmatoarea situatie: In urma organizarii concursului pentru ocuparea unui post de conducere vacant (post contractant), dupa ... (vezi toată discuția)