avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Anulare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Anulare permis

Noiembrie 2016/beat la volan/0.93 etilotest/2.40 sange.
Nu am antecedente rutiere penale.
Nu am refuzat testele.
Nu am fost chemat in instanta.
Nu imi permit avocat.
Cercetat in baza articolului 336 alin 1 cu specificatia ca nu mai am dreptul sa conduc,pana la finalizarea dosarului penal (conform procesului-verbal) .
Nu stiu cat mai am de asteptat si nu stiu unde m-as incadra cu fapta mea(stiu ca este de la 1-5
ani).
Va rog un sfat cu optiunile ce le am.
Rog si pe cei care au fost in situatii asemanatoare, sa spuna cum au procedat.
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 31 Ianuarie 2019
marin744, utilizator
Cel mai recent răspuns: marin744 , utilizator 09:26, 1 Februarie 2019
Eu iti recomand avocat totusi.

Cel mai probabil, mai ales fara avocat o sa te alegi cu condamnare cu suspendare.
In cel mai bun caz, desi la alcolemia aia n-as crede, te alegi cu amenda penala.

In ambele cazuri permisul se anuleaza.
Este mai bine cu amenda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare permis marin744 marin744 Noiembrie 2016/beat la volan/0.92 etilotest/2.40 sange. Nu am antecedente rutiere penale. Nu am refuzat testele. Nu am fost chemat in instanta. Nu imi ... (vezi toată discuția)
Prins la volan cu o alcoolemie de 1,40 probe biologice , dupa noul cod penal e doar cu amenda ? lexoradeanu lexoradeanu [b]Prins la volan cu o alcoolemie de 1,40 probe biologice , dupa noul cod penal e doar cu amenda ?[/b] (vezi toată discuția)
Alcool la volan cristy46 cristy46 Buna Ziua va rog f mult daca imi puteti da un raspuns.In noiembrie 2016 am fost oprit de politia de frontiera pe teritoriul portului cta eram baut si au fost ... (vezi toată discuția)