avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anulare permis
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Anulare permis

Noiembrie 2016/beat la volan/0.92 etilotest/2.40 sange.
Nu am antecedente rutiere penale.
Nu am refuzat testele.
Nu am fost chemat in instanta.
Nu imi permit avocat
Cercetat in baza articolului 336 alin 1 cu specificatia ca nu mai am dreptul sa conduc,pana la finalizarea dosarului penal (conform procesului-verbal) .
Nu stiu cat mai am de asteptat si nu stiu unde m-as incadra cu fapta mea(stiu ca este de la 1-5
ani).
Orice sfat ar fi binevenit,dar problema reala...este aceasta perioada de asteptare (3 ani).
Banuiesc ca eram citat,daca se judeca acest caz.

Daca mai dureaza vreun an sau doi pana voi fi citat...plus sentinta...

Multumesc
Cel mai recent răspuns: MarkKase777 , utilizator 16:40, 24 Decembrie 2019
Mergeti la politie sa va interesati de dosar.
Asa trebuie sa procedati și în instanta.Recunoasteti ca a-ti consumat alcool in fata procurorului.Va sfătuiesc să va recunoașteți faptele pentru a primi o condamnare cât mai mică-100% această va fi cu suspendare.Permisul dumnv va fi anulat.Asa cum va sfătuit și domnul avocat mergeți la poliție și aflați stadiul dosarului.

marin744 a scris:

Noiembrie 2016/beat la volan/0.92 etilotest/2.40 sange.
Nu am antecedente rutiere penale.
Nu am refuzat testele.
Nu am fost chemat in instanta.
Nu imi permit avocat
Cercetat in baza articolului 336 alin 1 cu specificatia ca nu mai am dreptul sa conduc,pana la finalizarea dosarului penal (conform procesului-verbal) .
Nu stiu cat mai am de asteptat si nu stiu unde m-as incadra cu fapta mea(stiu ca este de la 1-5
ani).
Orice sfat ar fi binevenit,dar problema reala...este aceasta perioada de asteptare (3 ani).
Banuiesc ca eram citat,daca se judeca acest caz.

Daca mai dureaza vreun an sau doi pana voi fi citat...plus sentinta...

Multumesc

Ultima modificare: Marți, 24 Decembrie 2019
MarkKase777, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare permis marin744 marin744 Noiembrie 2016/beat la volan/0.93 etilotest/2.40 sange. Nu am antecedente rutiere penale. Nu am refuzat testele. Nu am fost chemat in instanta. Nu imi ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan. Ionuț1234567890 Ionuț1234567890 Buna ziua. În urma cu ceva timp am fost oprit de un echipaj de poliție și am fost testa cu aparatul etilotest. În aer expirat mi.a ești 0.50.am fost dat ... (vezi toată discuția)