Din regularizari pe anii anterioari, a impozitului pe venitul din activitati independente, CAS si CASS au rezultat sume achitate in plus. In declaratia unica cu termen 15 martie 2019, pot sa inregistrez aceste sume rezultate din regularizari, pe rubrica plati efectuate si sa fac compensatia sumelor respective?
Multumesc anticipat!
Nu Asta apare doar la momentul platii si puteti valorifica acele sume de bani de recuperat depunand cerere de compensare timp de 3 ani urmatori de la momentul deciziei in care s-a constatat plata in plus.
Declaratia unica
Pospisil
in anul 2018 am depus declaratia unica si am contribuit la CASS, plata a fost efectuata la ANAF, dupa care am fost sesizat ca am neclarificari in declaratie si ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.