avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... am fost dat afara din casa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

am fost dat afara din casa

buna ziua sotia mea are deviere de comportament nu prea vrea sa ia medicamentatia prescrisa de medicul psihiatric..avem un copil de 3 ani si il terorizeaza..tipa la el il injura il bate ...iar pe mine m-a dat afara din casa ( casa este a ei de la bunica ei ...cred donatie ?) pe motiv ca vrea sa ramina singura cu copilul...( desi cred ca are pe altcineva dar este doar o supozitie - nu am probe ).acum m-am mutat la parintii mei...va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat ...si unde sa ma adresez..? la politie? la notariat sau tribunal....? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 11:05, 1 Februarie 2019
Daca vreti sa obtineti internarea ei intr-un spital pentru a urma tratamentul pentru boli psihice, atunci ar trebui sa fie violenta cand vine politia pentru a fi internata impotriva vointei ei.

Daca doriti sa divortati si credeti ca va puteti intelege cu ea, atunci mergeti la notar. Daca vreti sa divortati si nu va intelegeti cu ea, atunci formulati cerere de chemare in judecata la instanta de la ultimul domiciliu comun.

Daca nu vreti sa divortati, atunci incercati sa mergeti la sedinte de consiliere la psiholog/psihiatru/preot/incercati sa discutati cu ea si cu familia ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soțul are o problemă psihică, e maniaco-depresiv. poate fi acest fapt motiv de divorț? Miky09 Miky09 Soțul are o problemă psihică (maniaco-depresiv) Poate fi aceasta motiv de divorț? (vezi toată discuția)
Divort cu minor de sot bolnav psihic lumi2re lumi2re Buna ziua! Am mare nevoie de ajutorul dv.: sotul meu, de mai bine de un an sufera de o boala psihica. Eu am mers la medic psihiatru cu inregistrarile ... (vezi toată discuția)
Lipsa discernamant Ninanina18 Ninanina18 Buna ziua. Am sa incerc sa fiu cat mai scurta in relatare. Mama mea este destul de bolnava, diagnosticata cu diabet, de la diabet au aparut multiple ... (vezi toată discuția)