avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Regularizări consum apa prin modificare preț
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Regularizări consum apa prin modificare preț

As vrea sa aflu dacă este corect sa se ajusteze prețul pentru un metru cub de apa calda sau rece in funcție de citirile date de pe contoarele individuale ale locatarilor dintr-un bloc ? De fapt cei care nu dau citiri la contoarele de apa apar cu zero consum iar cei care dau plătesc un preț dublu pentru a se Închide consumul de pe factura. Cu mulțumiri!
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 16:32, 1 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca in apartament nu locuieste nimeni este normal ca sa nu se dea citire si consumul sa fie zero.Modificarea numarului de persoane (inclusiv lipsa locatarilor) se aduce la cunostinta asociatiei printr-o cerere scrisa.. Daca apartamentul este locuit si din diverse motive nu s-a comunicat asociatiei indexul contoarelor de apa se trece un consum pausal de 5 mc/persoana. Asa se procedeaza la asociatia noastra.
Ultima modificare: Vineri, 1 Februarie 2019
Ioan Ciobanu, Expert judiciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se ia in calcul pausalul? moisavali moisavali Buna ziua. Am o intrebare referitoare la cum se ia in calcul pausalul. Am un apartament contorizat la apa rece si calda. De cateva luni, mai precis din ... (vezi toată discuția)
Consum pausal adela c adela c buna. problema mea este urmatoarea: In luna ianuarie cand s-a citit contorul la apa nu am fost gasita acasa(luna in care se si platea taxa de citire), ... (vezi toată discuția)
Cat costa un metru cub de apa rece si unul de apa calda in orasul constanta??? marianb13 marianb13 as vrea sa stiu cat costa un metru cub de apa rece si unul de apa calda pt judetul Constanta....si as vrea sa mai stiu daca afirmatia e corecta : 1 mc de apa ... (vezi toată discuția)