avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum putem sa fim propietari pe teren aferent locuintei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum putem sa fim propietari pe teren aferent locuintei

Buna ziua sunt din Constanta
In anul 1996 parintii mei au cumparat casa in baza Legii 12 casa fiind nationalizata ,avem cadastru,intabulare [ noi 2018 ]
Parintii intre timp au decedat ,ne-am facut succesiunile ,
Pe teren nu suntem proprieteri platim 300 lei pe an la RADPP [ fostu ICRAL ] pentru 290 m
Ecxista vro modalitate sa devenim proprietari pe teren,sa putem vinde casa ,mia spus cineva de Legea Prefectului sa intram in posesia terenului aferent locuintei
Altcineva nea spus ca legea sa blocat
Sfatuitima ce trebuie sa fac, si ce documentatie imi trbuie ????????
Va multumesc Astept raspunsul dvs

Alte discuții în legătură

Procedura intabulare si cadastru casa veche Aleex123 Aleex123 Buna Ziua, am cateva intrebari legate despre intabulare si cadastru. Am pe cineva care are o casa batraneasca si vro 3000 de metri de pamant, In momentul ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare - nu stiu cum sa procedez SEYDECIK SEYDECIK revin cu noua intrebare fiind vb despre acelasi imobil dar care nu mai are legatura cu mostenirea.....dupa cum am spus este vb despre o casa nationalizata ... (vezi toată discuția)
Obtinere ordinul prefectului ciausu domnica ciausu domnica Buna ziua in anul 196x parintii mei au cumparat un teren in baza unei chitante de mana. Pe acel teren au ridicat o casa . La primarie exista un rol deschis ... (vezi toată discuția)