avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bataie la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bataie la locul de munca

Buna ziua. Am nevoie de cateva sfaturi pentru urnatoarea intamplare.
Eu sunt sef de tura la un restaurant fast food. Am avut parte de o altercatie cu un angajat, mai exact, s-a enervat ca l-am pus sa faca ceva si a inceput sa ma ameninte si sa imi dea 2 pumni la coaste, in vazul tuturor colegilor de pe tura ( restaurantul era deschis, a vazut si lumea de afara). Eu nu am ripostat, l-am lasat in pace. Am filmarea exact cum s-a intamplat pe camere. Daca as face o plangere penala, ce consecinte ar fii pentru el?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:14, 1 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Lovirea sau orice acte de violență cauzatoare de suferințe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se incadreaza fapta si ce-ar trebui sa faca andr33apn andr33apn Buna ziua, O colega a fost enervata de un copil pana la maxim si l-a palmuit (palme in urma carora i-a lasat o zgarietura).Parintii acsetuia au scos copilului ... (vezi toată discuția)
Amenda sau cu suspendare? HandreiFlorin HandreiFlorin Eu si prietena mea am fost amenintati de catre un coleg de-al ei de la serviciu. Dupa aceste amenintari, am mers si l-am lovit pe acel indivit cu pumnul in ... (vezi toată discuția)
Cml 14-15 zile ingrijiri medicale adryan81bz adryan81bz in timp ce imparteam pliante in campania electorala ce a trecut un simpatizant al unei alte formatiuni nu ne dadea pace,ne injura , ne ameninta..etc...la un ... (vezi toată discuția)