avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prenatal si concediu de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prenatal si concediu de crestere a copilului

Buna seara, sotia mea este insarcinata in 20 saptamani. Pana acum a lucrat cu acte in regula in Anglia si de 2 saptamani s-a angajat in Romania cat mai poate munci. Intrebarea mea este in momentul nasterii conform legilor din Romania se incadreaza pentru a primi ccc sau prenatal? Exista posibilitatea de a se lua in calcul si vechimea din Anglia?Data nasterii este aproximativ 19 iunie. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:27, 3 Februarie 2019
Conform legilor din Romania se incadreaza pentru a primi indemnizatia ccc ... se ia in calculsi perioada din UK.

Pentru concediuprenatal/postnatal intrebati la Casa de Asigurari de Sanatate.
Multumesc si pentru a fi siguri in legatura cu ccc unde trebuie sa ne interesam?
La AJPIS - Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil r_vosy r_vosy Buna ziua! Ma numesc Ionela, am 34 de ani si va rog, daca se poate sa ma lamuriti intr-o problema. Am nascut in iunie 2012 si am optat pentru 1 an de ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal al doilea copil annamarria19 annamarria19 buna seara. in data de 8 mai ar trebui sa ma intorc la servici de drept , dupa terminarea concediului crestere al primului copil cu handicap pana la 3 ani . ... (vezi toată discuția)
Drepturile unui femei care lucreazã in austria ggdaniel ggdaniel buna ziua,puteți sa-mi spuneți va rog daca sotia mea care lucreaza in Austria forme legale ca ingrijitoare va pute beneficia de prenatal si post ... (vezi toată discuția)