avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... colega instigatoare la dusmanie in colectiv
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

colega instigatoare la dusmanie in colectiv

avem o colega la scoala care este o instigatoare in colectivul didactic ptusa de primar ca sa ne dusmanim sau a creat neincredere vrea functie si alte beneficii ,participa numai la rau unde se poate reclama sa fie un pic scuturata sa si vada de elevii ei ?????????
Ultima modificare: Vineri, 1 Februarie 2019
alexandrubt13, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexandrubt13 , utilizator 16:19, 3 Februarie 2019
Sesizati directia scolii in scris cu nr. de inregistrare/ data pentru ca situatia creata sa fie pusa in discutia consiliului profesoral.
multumesc! dar nu se poate ca are sustinere de la primarie de la primar secretar este si consilier cu totii asociati la prostii si se doreste sa o puna director si de asta face ceea ce face sau se asociaza sau creeaza bisericute intentionat pt a crea tensiuni in colectiv asta cred ca numai undeva mai sus se pote reclama sa olinisteasca un pic sa si vada de lungul nasului dar nu stiu ce sa zic
Incercati sesizarea Inspectoratului scolar si/ sau a Ministerului educatiei in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Sesizarea se poate trimite prin posta cu confirmare de primire.
VA MULTUMESC SI MULTA SANATATE !!!!!!!!!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pediculoza in scoala si gradinita. parinte2018 parinte2018 Va rog sa imi raspundeti la intrebarea , cine poate fi tras la raspundere in cazul infestarii colectivului la scoala si gradinita, cu pediculoza? am inteles ... (vezi toată discuția)
Atitudine provocatoare a unui elev vs profesor victor1906 victor1906 Buna ziua. O situatie a prietenei mele profesoara. Doamna profesoara la ora de matematica cu elevi de clasa a 12-a , a facut o observatie unui elev sa nu ... (vezi toată discuția)
Dilema nicki nicki Problema mea este urmatoarea: Sunt profesor, iar la una din clasele la care am predat, dirigintele, fara a avea acordul meu verbal sau scris, inainte de ... (vezi toată discuția)