avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... fara program de vizita?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

fara program de vizita?

Buna ziua ..as dori sa stiu si eu daca in cazul in care parintele nu respecta programul de vizita din hotararea judecatoreasca as putea sa-i" anulez" acest drept in sensul in care atunci cand va dori sa-l viziteze (mentionez ca suntem in orase diferite si nu manifesta vreun interes dar atunci cand trece prin orasul in care locuim eu si copilul o data la 1 sau 3 ani parca isi aduce aminte are un copil #-o) eu sa-l refuz? el va putea sa ma imi face vreo plangere in acest sens daca l-as refuza?
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 14:24, 18 Noiembrie 2009
buna ziua
nu prea puteti sa il anulati pentru ca este un drept al copilului ,dar atunci cind isi aminteste si solicita sa vada copilul ,amintiti ca are un program stabilit si ca ar fi bine sa il respecte ..
bafta
av dh

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitare custodie comuna cand parintii locuiesc in orase diferite ContSters129337 ContSters129337 Cum se exercita custodia comuna cand parintii locuiesc in orase diferite? In cazul meu, am de 8 ani custodia fiului meu. Tatal are program de vizita (poate sa ... (vezi toată discuția)
Exercitare custodie comuna mara2017 mara2017 In urma divortului, eu am custodia copilului. De curand, tatal, a cerut custodie comuna, desi nu si-a vizitat copilul de mai multi ani si nici nu pastreaza ... (vezi toată discuția)
Dreptul la vizita al tatalui in prezenta mamei Sara_Capota Sara_Capota Buna ziua! Sunt in proces de divort de sot, din casatoria noastra rezultand un copil de 1 an. Tatal copilului a solicitat sa i se acorde dreptul de a vizita ... (vezi toată discuția)