avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Litigiu de munca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Litigiu de munca

Rog îndrumare. Am lucrat 2 ani și ceva la o S.C. avand funcția de casier. Raportul de munca s-a încheiat prin desființare post. Am beneficiat de concediu de odihna la cerere, in total de 4 zile, in tot acest timp. Mi s-a refuzat compensarea concediului de odihna neefectuat, drept pentru care am depus o sesizare către ITM, apoi către Tribunal. In Întâmpinare, S.C. minte, afirmând ca am executat întreg concediul, relatând perioadele in care acesta a fost efectuat, alături de înscrisuri, constând in state de plata și foaie colectivă de prezenta. In termen de 10 zile, am obligația de a depune răspuns la întâmpinare, cu înscrisuri doveditoare. Întrebarea mea este, dacă in răspunsul meu, pot cere ca pârâta sa prezinte instanței dispozițiile de încasare/plata, registrele de casa zilnice, plus cererile mele scrise, pt acordarea celor in total, 4 zile de concediu. Menționez ca pentru perioadele in care pârâta susține ca am beneficiat de zilele de concediu, dețin e-mail-uri și mesaje text, care dovedesc,prin sarcinile atribuite la momentul acela,ca eram la locul de munca și nu in concediu. Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:24, 2 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti solicita orice probe dorit,i important este ca instanta sa constate ca sunt utile pt a fi administrate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna in preaviz stelamudura stelamudura Buna seara. Am o cerere pentru efectuarea a 4 zile de concediu de odihna, aferent anului in curs, cerere semnata si aprobata de catre domnul director. ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna si desfacere contract de munca ramona chisalita ramona chisalita Buna ziua. Incazul in care un salariat este anjajat din 11 mai 2011 si incepand cu data de 16 nov 2011 i s-a desfacut contr de munca la cererea acestuia, cum ... (vezi toată discuția)
Plata concediu de odihna neefectuat barnar46 barnar46 Sunt incadrat in munca in septembrie 1968. In noiembrie 2008 doresc sa ies la pensie. Nu am beneficiat de concediu in anul in curs. Cum se calculeaza ... (vezi toată discuția)