Rog îndrumare. Am lucrat 2 ani și ceva la o S.C. avand funcția de casier. Raportul de munca s-a încheiat prin desființare post. Am beneficiat de concediu de odihna la cerere, in total de 4 zile, in tot acest timp. Mi s-a refuzat compensarea concediului de odihna neefectuat, drept pentru care am depus o sesizare către ITM, apoi către Tribunal. In Întâmpinare, S.C. minte, afirmând ca am executat întreg concediul, relatând perioadele in care acesta a fost efectuat, alături de înscrisuri, constând in state de plata și foaie colectivă de prezenta. In termen de 10 zile, am obligația de a depune răspuns la întâmpinare, cu înscrisuri doveditoare. Întrebarea mea este, dacă in răspunsul meu, pot cere ca pârâta sa prezinte instanței dispozițiile de încasare/plata, registrele de casa zilnice, plus cererile mele scrise, pt acordarea celor in total, 4 zile de concediu. Menționez ca pentru perioadele in care pârâta susține ca am beneficiat de zilele de concediu, dețin e-mail-uri și mesaje text, care dovedesc,prin sarcinile atribuite la momentul acela,ca eram la locul de munca și nu in concediu. Mulțumesc anticipat!