avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum deschid o firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum deschid o firma

Buna ziua! Am un prieten ce doreste sa deschida o firma in romania dar sa poata sa o foloseasca in italia. Vrea sa plateasca taxele aici pentru ca sunt mai mici. Cum poate face asta, care sunt pasii?
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Februarie 2019
Emi Georgiana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:16, 3 Februarie 2019
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării societăţii în nume colectiv, in comandită simplă şi cu răspundere limitată
[ link extern ]

Pasi infiintare societate comerciala
[ link extern ] /

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot infiinta un s.r.l sau p.f.a pt a colabora legal cu uber ? Raducu47 Raducu47 Ce pasi am de facut in vederea infiintarii unui S.R.L sau P.F.A pt a colabora cu Uber in legalitate? (vezi toată discuția)
Vanzare creme facute de mine erzsi63 erzsi63 Buna ziua, sunt ineresata sa aflu ce anume trebuie sa fac sa pot sa-mi vand cremele facute de mine. Nu am nici o pregatire in acest domeniu, e un hobby care-mi ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei firme avand ca activitate , balciuri si parcuri de distractie, cod caen 9321 Slatineanu1 Slatineanu1 Buna ziua. As avea avea nevoie de un mic ajutor. Am cumparat un utilaj pentru balciuri si dorim sa ne deschidem firma , Ma intereseaza pasii pe care ... (vezi toată discuția)