avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Infiintare societate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Infiintare societate

in cat timp se poate infiinta o societate care sa aiba ca obiect de activitate livrarea produselor romanesti alimentare in italia
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:27, 13 Iulie 2012
In maxim 4 zile de la data depunerii dosarului cu documentele de constituire veti avea si documentele societatii (certificatul de inregistrare, certificatele constatatoare).
imi poti da anumite detalii despre ce documente imi sunt necesare si unde anume trebuie sa ma precint cu ele?
registrul comertului de unde aprtineti sau daca nu aveti timp exista firme de specialitate care se ocupa de asa ceva contra unui comision
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării societăţilor în nume colectiv, in comandită simplă şi cu răspundere limitată le gasiti aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu certificat de handicap accentuat as putea sa îmi deschid srl? Andrade198 Andrade198 Cu certificat de handicap accentuat as putea sa îmi deschid srl? Si as vrea sa imi spuneți va rog cât costa sa imi deschid un srl sau un pfa, mulțumesc mult (vezi toată discuția)
Cum deschid o firma Emi Georgiana Emi Georgiana Buna ziua! Am un prieten ce doreste sa deschida o firma in romania dar sa poata sa o foloseasca in italia. Vrea sa plateasca taxele aici pentru ca sunt mai ... (vezi toată discuția)
Codul caen 4774 magisinfo magisinfo Buna ziua ! As dori consultanta pentru infiintarea unui SRL cu codul CAEN 4774. Multumesc ! (vezi toată discuția)