avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cu certificat de handicap accentuat as putea sa îmi ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cu certificat de handicap accentuat as putea sa îmi deschid SRL?

Cu certificat de handicap accentuat as putea sa îmi deschid srl? Si as vrea sa imi spuneți va rog cât costa sa imi deschid un srl sau un pfa, mulțumesc mult
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: IoanGRG , utilizator 14:11, 13 Noiembrie 2024
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării a persoanei fizice autorizate
[ link extern ]

Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării societăţii în nume colectiv, in comandită simplă şi cu răspundere limitată
[ link extern ]

taxe
[ link extern ]
Salut,
Poti deschide SRL, iar daca ai diplome/studii in domeniul dorit, raportat la codurile caen alese, poti deschide PFA.

DPDV fiscal, PFA nu mai merita efortul, fiind majorate impozitele la stat (cass, cas).

Taxa la registru ptr SRL este de 128 lei, daca alegi un consultant sa infiintezi firma, onorariul difera de la firma la firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte pentru srl sau pfa gogoserie si de ce avize as avea nevoie? Costy87ibitza Costy87ibitza Buna ziua,ma bate gândul să imi deschid o gogoserie (gogosi inelus) ce acte srl sau pfa si ce avize as avea nevoie? Vreau să inchiriez o baracă de lemn ... (vezi toată discuția)
Contract de munca Andreea369 Andreea369 Buna ziua Fac cursuri de cosmetica si as vrea sa stiu daca dupa terminarea cursurilor(obtin diploma calificare) imi pot face carte de munca fara sa fiu ... (vezi toată discuția)
Pot deschide un cabinet de masaj, reflexoterapie? Cristinapopovici1595 Cristinapopovici1595 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pot deschide un cabinet de masaj, reflexoterapie in cazul in care am scoala sanitara postliceala de ... (vezi toată discuția)