avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat

Salutare, in data de 14.11.2018 am primit o instiintare sa predau permisul de conducere din cauza ca am cumulat 17 puncte de penalizare in mai putin de 6 luni si eu lam predat in data de 15.11.2018 si dupa am fost prins conducand in data de 18.11.2018 si mi sa facut dosar penal, intrebarea mea este daca pot obtine o dovada cu drept de circulatie pana la finalizarea dosarului si care ar fi pasii pe care trebuie sa ii urmez ca sa o obtin o dovada.
Nu puteti obtine.
Din moment ce ati predat permisul s-a terminat cu orice șansă să obțineți dovada...
Dar nu pot face cerere la parchet sa imi deie o dovada cu drept de circulatie pana la finalizarea procesului?
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Februarie 2019
Norbert.Kovacs, utilizator
V-am spus destul de clar ca nu puteti obtine, nu mai insistati in directia asta.
Da, este clar ca nu veti mai putea conduce in mod legal.

Incercati sa va preocupati cum sa scapati de condamnarea penala si de anularea permisului.
Ar fi indicat sa apelati la avocat ca sa faca tot posibilul sa va scape de condamnare si cazier.

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat si dovada expirata Norbert.Kovacs Norbert.Kovacs Salutare, in data de 18.11.2018 am fost surprins conducand masina fara permis de conducere si cu dovada expirata, eu am primit o instintare ca in data de ... (vezi toată discuția)
Permis Otilia44 Otilia44 Buna ziua! un amic a fost prins conducând autoturismul sub influenta substanțelor interzise (canabis) si permisul i-a fost luat de catre politisti ... (vezi toată discuția)
Redobandirea dreptului de a conduce autovehicule pyty pyty In anul 2014 luna mai mi-a fost anulat permisul de conducere deoaree am fost depistat de catre politie conducand in stare de ebrietate. Din acel moment si pana ... (vezi toată discuția)