avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reducere impozit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reducere impozit

buna ziua
locuiesc pe o strada de circa 50 m proprietatea primariei dar pe care aceasta nu a adus utilitati ( apa si gaz) Apa am introduso eu pt ca era mai ieftin. Despre gaze am vorbit cu primarul si i-am sugerat ca voi introduce eu gazele dar sa-mi faca reducere de impozit prin consiliu pana la amortizarea cheltuielilor. Mi-a zis ca nu are prevedere legala.Dar legal nuera sa introduca si aici gazele? doar este strada lor? Mentionez ca sunt singurul locatar de pe acea strada.

Alte discuții în legătură

Donare drum primarie luc1kws luc1kws Locuiesc in orasul P@ntelimon si stau pe o strada pe care toti proprietarii si-au cumparat lotul de casa cu tot cu drum. Mai precis, am cumparat sub forma a 2 ... (vezi toată discuția)
Se poate trece un drum privat în domeniul primăriei? maiaB maiaB Suntem 6 gospodarii facute acum 12 ani pe un teren privat foarte aproape acum de primarie. Avem din nefericire, un vecin cu problema penale. Ne platim TOATE ... (vezi toată discuția)
Primăria dorește sa facă o constatare am dobândit un imobil ... alsantcalsan alsantcalsan Primăria dorește sa facă o constatare Am dobândit un imobil prin licitație, care a fost o pensiune, dar de vreo 15 ani nu a mai funcționat, fiind ... (vezi toată discuția)