avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Juridic
Discuție deschisă în Executare silită

Juridic

Nu inteleg pe ce valoarea nu poate pune poprire la executare silita avind diagnostic schizofrenie paranoida multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:47, 3 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu există nici o excepție de la poprirea silită pe motiv de boală și diagnostic. Dacă ai datorii neplătite ești executat silit normal ca orice om. Boala și diagnosticul nu te exonerează de la executare silită.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Juridic violetaradu251@gmail.com violetaradu251@gmail.com Sufar de schizofrenie paranoida in ce articol ma incadrez ne avind drep de semnatura boala am dobindito in 2000 (vezi toată discuția)
Diagnostic psihiatric - se mai poate obtine permis auto? viosebi viosebi Buna ziua, Am un prieten care in anii trecuti precum si vara asta a suferit multiple internari la Obregia, diagnostic final Schizofrenie Paranoida. Exista ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate ContSters141851 ContSters141851 Buna ziua! Cu diagnosticul ''schizofrenie paranoida''poti iesi la pensie de invaliditate indiferent de stgiul de cotizare?Din cate am citit eu in legea ... (vezi toată discuția)