avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Termen de plată CASS pt dividende repartizate în ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Termen de plată CASS pt dividende repartizate în 2018 și încasate în 2019

Bună ziua. Va rog sa ma ajutați cu urmatoarea problema : daca in 2018, prin hotărâre AGA, mi s-au repartizat dividende (provenite din 2017), dar nu le-am încasat în 2018, ci urmează să le încasez in 2019, care este termenul de plata a CASS-ului aferent dividendelor încasate stiind ca vor fi mai mari decat plafonul de 24960 lei și care este temeiul legal.
Mulțumesc.
Ultima modificare: Duminică, 3 Februarie 2019
snacorbu, utilizator

Alte discuții în legătură

Retragere dividende 2018 2019 radulucian 22 radulucian 22 Pentru acesti 2 ani se retrag dividende pe admin, in cursul 2019, totalul depasind 12 salarii minime. Se plateste impozit 5% dividende la ridicare Se ... (vezi toată discuția)
Magazin online emma.dn97@yahoo.com emma.dn97@yahoo.com Buna ziua. Doresc sa îmi deschid un magazin online de haine, mai exact pe Facebook și Instagram. As vrea sa înființez și o firma pentru ca totul sa fie ... (vezi toată discuția)
Impozit si cass pentru venituri din activitati independente + dividende danmitroi10 danmitroi10 Buna ziua, O persoana fizica obtine venituri din activitati independente de 20.000 lei/an la care se adauga venituri din dividende de 10.000 lei/an (ambele ... (vezi toată discuția)