avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... pe cine si unde chem in judecata?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

pe cine si unde chem in judecata?

Am contract de achizitii publice (in baza OG 34/2006) intre "X" SRL si "Orasul AB", iar pe facturi scrie "Consiliul Local al Orasului AB". Banuiesc ca este de competenta Tribunalului, Sectia de Contencios (sau comerciala?).

Intrebarea este pe cine chem sa fie obligat la plata? Chem ORASUL prin Primar(ca unitate adm-teritoriala L 215/2001), sau Cons. Local care trebuia sa imi plateasca suma (si care a facut si plati partiale).

Si daca voi chema Orasul, solicit obligarea Cons. Local la plata sumei de bani? Sau obligarea Orasului la plata? (?!)

Multumiri in avans!

Alte discuții în legătură

Calitate procesuala pasiva consiliul local ? calin_andrei calin_andrei Salut, am pe cineva (societate SRL) care a incheiat niste contracte cu Consiliul Local \"X\", s-a executat, facturi semnate, stampilate cu stampila primarului ... (vezi toată discuția)
Secretarul u.a.t. poate reprezenta primaria&consiliul local in instanta? cri_secret_ina cri_secret_ina Am o mare nelamurire! Secretarul u.a.t poate reprezenta primaria sau consiliul local in instanta? In ce conditii? (vezi toată discuția)
Caliatate procesuala primaria, consiliul local, consiliul judetean MARIKO9 MARIKO9 As vrea sa lamurim cateva aspecte: 1. intr-un litigiu cu primaria chem in judecata primarul in calitate de repreyentant al primariei sau primaria x prin ... (vezi toată discuția)