avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrebare

Buna seara am o intrebare unde pot verifica vechimea totala in munca.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:47, 4 Februarie 2019
Nicio institutie nu va poate oferi o astfel de informatie ... vechimea in munca se calculeaza pe baza inscrierilor efectuate in carnetul de munca (pana la 31.12.2010 , inclusiv) si a adeverintelor de vechime (perioada de dupa 01.01.2011 si anterioara acestei date daca nu s-a intocmit carnet de munca)

Incepand cu 01.04.2001 ,puteti solicita de la Casa de Pensii un certificat de stagiu de cotizare ... acolo puteti verifica numai stagiul cumulat de la acea data si pana in prezent ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, vechimea în munca totala, pentru un unchi care a ... furtunaoana furtunaoana Bună ziua, vechimea în munca totala, pentru un unchi care a lucrat la diferite firme private și cu pauze, cum o pot obține? Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Vechime munca ContSters115212 ContSters115212 Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea situatie: Sunt fost cadru militar care actualmente lucrez intr-o institutie bugetara.Pana la 31.12.2010 mi sa recunoscut ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca Ramona1982 Ramona1982 dupa noul cod al muncii cum se mai poate dovedi vechimea in munca si de unde se cere (ITM sau casa de pensii), da celelalte cotizatii (CAS, somaj, sanatate-de ... (vezi toată discuția)