avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studii în administrație publica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studii în administrație publica

Bună ziua, am terminat un master "auditul intern in instituțiile publice", universitatea Atehaenum, facultatea de științe economice. As vrea sa știu dacă acest master este considerat a fi în domeniul administrației publice. Menționez ca sunt functionar public, cum este interpretat art 66 lit a din legea 188/1999,este de ajuns masterul mai sus amintit?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:41, 4 Februarie 2019
cursul este acreditat?
Da, cursul este acreditat.

Stefania O a scris:

Bună ziua, am terminat un master "auditul intern in instituțiile publice", universitatea Atehaenum, facultatea de științe economice. As vrea sa știu dacă acest master este considerat a fi în domeniul administrației publice. Menționez ca sunt functionar public, cum este interpretat art 66 lit a din legea 188/1999,este de ajuns masterul mai sus amintit?

In opinia mea, poate fi considerat a fi în domeniul administrației publice...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii universitare de licenta cu diploma cerute la posturi bugetare 9lucia 9lucia am terminat Facultatea de stiinte politice si administrative Babes-Bolyai, 3 ani la zi si mi-am luat licenta. Sunt interesata daca studiile mele sunt bune sau ... (vezi toată discuția)
Ce oportunități de carieră am în urma diplomelor obținute? Goran Carmen Goran Carmen Am terminat Facultatea de stiinte economice ( Bucuresti ), Master in Managementul Resurselor Umane( Bucuresti), Master in Managementul securitatii si sanatatii ... (vezi toată discuția)
Master / functionar public adi1 adi1 as vrea sa stiu daca am o facultate de 5 ani in domeniul agricol si un master in drept penal , pot sa concurez pentru un post de director sau sef serviciu, ... (vezi toată discuția)