avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... neacordare tratament si consultatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

neacordare tratament si consultatie

Buna seara,

In data de 3.02 m-am deplasat la spitalul de urgenta pentru simptome de raceala. Am luat tratament 2 zile la recomandarea faramacistului. Vazand ca nu are efect am mers la UPU. Dupa ce am stat 2 ore la usa mi s-a facut o analiza ca sa vada leucocitele. Am astepta o ora sa iasa rezultatul. Desi analizele au iesit bine mi s-a spus sa merg la radiografie si orl, dar fara sa ma intrebe ce simptome am, sa macar sa ma consulte cu stetoscopul. A scris in fisa ce a considerat ea. Am mers la radiologie si am intrebat medicii de acolo daca nu trebuia sa ma consulte mai intai sa imi recomande radiografie. Mi s-a spus ca da, dar medicul hotaraste. Am fost la ORL. Un medic dragut, care mi-a dat si o reteta. Am coborat cu rezultatul inapoi la cabinet. Am intrebat-o me dr de ce a scris ameteli si alte lucruri de care nu am fost intrebata?
Doamna aflase ca postasem pe facebook o poza cu mine in care spueam cat am asteptat. Mi-a reprosat ca daca sunt racita de vineri de ce nu am asteptat pana luni sa merg la medicul de fam ca e probleme de policrinica, desi in tara a fost declarata epidemie de gripa. M-am suparat ca mi s-a spus asta, eram si agitata ca fiul meu de 10 ani era singur acasa de cateva ore si i-am dat cu fisa in cap. A chemat paza care m-a bruscat, au chemat jandarmii. Am vrut sa merg la toaleta pt nevoile viziologice si gardianu a venit cu mine la toaleta. I-am spus ca nu imi pot face nevoile de fata cu el. Am renuntat pt ca nu a vrut sa ma lase singura. Au venit jandarmi, le-au luat declaratie, inclusiv mie, toate acestea durand 4 ore si eu neprimind niciun tratament . Am fost amendata de jandarmerie ca am facut scandal intr-o institutie publica. E si vina lor ca nu m-au tratat corect, ca m-au bruscat si adus jigniri, a fost un martor care mi-a luat apararea. Ce pot face sa anulez amenda? Dar impotriva doctorei care in loc sa ofere consultatie ma trimite la medicul de familie?

Alte discuții în legătură

Problema medicala jingoi jingoi Buna ziua,am nevoie de un raspuns referitor la urmatoarea problema.In data de 1 februarie 2012,am transportat-o pe mama la spitaul de urgenta,deoarece se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sambata 5.12.2020 m-am prezentat cu sotia in unitatea ... Adrian2008 Adrian2008 Buna ziua, Sambata 5.12.2020 m-am prezentat cu sotia in unitatea de primiri urgente a spitalului Sf. Pantelimon!Dupa 9 -10 ore de asteptare pe ... (vezi toată discuția)
Investigatiile medicale facute de upu se platesc? ciorditu ciorditu Mi s-au facut niste investigatii la upu in urma carora nu s-a gasit nici o leziune ( ii multumesc ingerului pazitor) si celor de la upu! 1. In cazul depunerii ... (vezi toată discuția)