avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Sambata 5.12.2020 m-am prezentat cu sotia ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Sambata 5.12.2020 m-am prezentat cu sotia in unitatea ...

Buna ziua,

Sambata 5.12.2020 m-am prezentat cu sotia in unitatea de primiri urgente a spitalului Sf. Pantelimon!Dupa 9 -10 ore de asteptare pe holuri(timpul de asteptare conform legii fiind de maxim 240 min) a fost chemata dupa multe insitente pentru a o vedea un medic (rezident).Acesta din urma nu a facut altceva decat sa prescrie o reteta cu antiinflamatorii speta despre care se va ocupa colegiul medicilor! Dupa aceste 9-10 ore agonizante,in care sotia mea a asteptat pe hol,nemultumit de tratament,si la sfatul celor de la 112, am decis sa imi duc sotia la spitalul Floreasca unde a fost tratata profesionist de un medic dedicat.Nu intru in alte detalii,in acest mesaj si concret doresc raspuns la o intrebare simpla:

CINE POATE ACORDA CONCEDIU MEDICAL IN ACEASTA SITUATIE???;cei de la UPU au spus ca ei nu pot acorda CM,iar medicul de familie a spus ca nu poate acorda retroactiv CM si pt data de 5.12.2020,

desi exista 2 scrisori medicale care justifica incapacitatea de munca la acea data.

Detin si cele doua scrisori medicale de la spitale.Unde ma pot adresa in vederea obtinerii concediului medical incepand cu data prezentarii la UPU-05.12.2020?

Cu stima,

Adrian

Alte discuții în legătură

Malpraxis maruus21 maruus21 Buna ziua! Acum aproximativ 6 saptamani tatal meu s-a internat pentru o saptamana (de luni pana luni_ la Institului de Reumatologie Ioan Stoia Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Neacordare tratament si consultatie camelian camelian Buna seara, In data de 3.02 m-am deplasat la spitalul de urgenta pentru simptome de raceala. Am luat tratament 2 zile la recomandarea faramacistului. Vazand ... (vezi toată discuția)
Intreruperea concediului medical prin concediu fara plata sau concediu nelucrat platit? rozi88 rozi88 Buna ziua, Descriu cazul meu. Acum doi ani din cauza insuficientei renale stadiul 5 am ajuns la dializa. Acum cateva luni firma m-a trimis sa lucrezi in ... (vezi toată discuția)