avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Persoana neasigurata in spital
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Persoana neasigurata in spital

Buna ziua, socrul meu a suferit un avc si este internat la urgenta in spital.El nu detine asigurare de sanatate.Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmam pentru a incheia asigurarea de sanatate si cand intra aceasta in vigoare.Am citit si am inteles ca exista 2 variante:prima,de a plati lunar,minim 12 luni si a doua, de a plati o suma pe 6 luni.Care este diferenta intre cele doua variante?Multumesc anticipat pentru raspuns.
Ultima modificare: Luni, 4 Februarie 2019
Bulinutza1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:19, 4 Februarie 2019
Diferente : perioada pe cat timp este asigurat , valoarea contributiei de platit ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare de sanatate SZABO PARASCHIVA SZABO PARASCHIVA Daca o persoana s-a inbolnavit, necesita spitalizare, operatie, dar nu lucreaza, nu este nici asigurat, nici coasigurat, trebuie sa plateasca toate ... (vezi toată discuția)
Contract de asigurare in sistemul public de sanatate si in sistemul de pensii cameliadaj cameliadaj Buna seara, Va rog sa ma luminati intr-o problema: mama mea,52 ani, mai are o luna pana termina somajul,lucreaza fara carte de munca 2 zile pe saptamana la o ... (vezi toată discuția)
Contributie cass arendator cyan cyan O persoana care nu are alte venituri dar detine un teren agricol dat in arenda pentru care i se va retine incepand de la 01 ianuarie 2014 contributia ... (vezi toată discuția)