avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata la cursul din data platii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata la cursul din data platii

Buna ziua,
Am platit o factura de transport ( catre un furnizor roman) in moneda RON. Factura a fost emisa in EURO si in RON la cursul din data emiterii facturii iar noi am platit in RON valoarea de pe factura. Pe factura au trecut "PLATA NUMAI IN EURO" "sau la cursul din data platii" . Comanda a fost facut in euro dar in ea nu avem specificat ca plata sa fie facuta numai in euro si nici la ce curs. Acum ne cer sa le platim diferentele de curs. Conform legii au cum sa ne oblige sa le platim la cursul din data platii daca noi nu avem stipulat in comanda asa ceva?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 4 Februarie 2019
AndreeaBocanu, utilizator

Alte discuții în legătură

Curs istoric leasing financiar m_nitu m_nitu Buna ziua ! Apelez din nou la dumneavoastra cu multumiri pentru promptitudinea si profesionalismul de care dati dovada. Am incheiat un contract de leasing ... (vezi toată discuția)
Sc data in judecata pt diferente de curs valutar Cstrut Cstrut Buna ziua, am si eu rugamintea de a ma ajuta cu o problema stringenta, la inceputul anului am colaborat cu o firma pt un transport, factura a fost achitata ... (vezi toată discuția)
La ce curs se achita? Nabuco Nabuco Buna ziua! Va rog ajutati-ma cu o indrumare! Prestez o categorie de servicii pe care o pot factura si incasa in euro, pe intern. Astfel ,exemplificativ, am ... (vezi toată discuția)