avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept functionare gradinita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept functionare gradinita

Buna-ziua, In urma cu 7 ani intr-un imobil (vila,apartamente) comun cu intrari si curti separate s-a mutat o gradinita care functioneaza ca fundatie. Locuiesc la parterul acestui imobil invecinandu-ma prin planseul si peretii laterali ai constructiei direct cu aceasta.
Aceasta fundatie (gradinita) functioneza FARA ACORDUL VECINILOR dreptul de proprietate al meu cat si al vecinilor mei fiind grav afectat.
de-a lungul timpului am sesizat de nenumarate ori, atat susscrisa cat si proprietarii spatiului in care isi desfasoara activitatea gradinita cu problemele cauzate de zgomot infernal pe tot parcursul zilei fiind deasupra mea.
O alta problema o constituie invadarea intimitatii de vederea (ferestrele) in curtea mea atat etajul gradinitei cat si mansarda pe care o foloseste in aceste scopuri gasind anumite corpuri (jucarii,hartie folosita etc) in curtea mea
Mentionez ca imobilul este destul de vechi iar planseul , utilitatile , canalizarea care este la comun nu suporta un numar asa mare de persoane ce frecventeaza aceasta fundatie avand nenumarate probleme, inundatii ,infundari de canal descoperindu-se obiecte de tip pampers opturand functionarea.
Intrarea la mine in curte este blocata in permanenta de masini ce frecventeaza aceasta gradinita..
Am facut nenumarate sesizari la institutiile abilitate cat si 2 notificari prin avocat si degeaba :(

Ce pot face? va multumesc.

Ultima modificare: Luni, 4 Februarie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inchidere gradinita privata G.George20 G.George20 Inchidere gradinita privata Buna ziua. Locuiesc intr-o zona rezidențială din sectorul 1 (plan urbanistic - zona locuinte) si in imobilul din fata casei ... (vezi toată discuția)
Activitatea firmei este deranjata de galagia de la gradinita de langa sediu martina0909 martina0909 Acum un an ne-am mutat intr-un sediu nou. O vila in sect 1.Langa noi functioneaza o gradinita. Cu exceptia lunii decembrie si a catorva zile din ianuarie, in ... (vezi toată discuția)
Este voie sa se schimbe destinatia acoperisului in mansarda fara autorizatie de constructie? SuperMAN SuperMAN Parintii mei au construit un garaj cu acoperis inalt care ulterior l-au transformat in mansarda dar fara sa modifice structura de rezistenta a garajului si ... (vezi toată discuția)