avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Salon infrumusetare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Salon infrumusetare

Buna ziua
O prietena doreste sa isi deschida o firma pentru salonul ei de infrumusetare deoarece va primi un ajutor nerambursabil.
E obligatoriu ca la achizitionarea de materiale (gen ceara, spirt, rujuri, farduri etc) sa fie facute NIR-uri? Sau ar putea sa mearga direct pe 601?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri! O zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:09, 4 Februarie 2019
Achizitia se face numai cu factura, apoi la primirea produselor se face nir iar apoi se dau in consum si se trec pe cheltuieli.
Ultima modificare: Luni, 4 Februarie 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate primara alina240 alina240 Buna ziua Detin o mica firma de prestari servicii. Deocamdata nu am stoc de marfa sau materiale am doar cateva obiecte de inventar si un mijloc fix ( ... (vezi toată discuția)
Contabilitatea la o intreprindere individuala aamelia22 aamelia22 1. La achizitia stampilei se face NIR cf facturii apoi Bon de consum si se deschide o fisa evidenta obiecte de inventar? 2.pentru registrele contabile(Reg ... (vezi toată discuția)
Folosire cont 609 iuli-ana iuli-ana Buna ziua, Daca am o factura de materiale si in aceiasi zi si o factura cu retucere de 10 % a preturilor nu mai pot s-o inregistrez pe 609 conform ORD ... (vezi toată discuția)