avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Uzucapiune 30 ani (de lunga durata)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Uzucapiune 30 ani (de lunga durata)

Buna ziua,

In fata casei mele este un teren ce este numit ca spatiu verde si atat. Presupun ca al primariei de sector
In planurile de amplasament ale casei, vecinatatea (spatiul verde) nu este prevazuta cu
alte detalii precum suprafata sau proprietar. Tatal meu ingrijeste acel spatiu verde de 45 de ani, cu gard de fier, lacat la poarta, intretinut gard viu, plantare copaci, insa nu plateste impozit pe acel spatiu verde si nu are niciun alt act. Mentionez ca nici la cadastru nu exista acel teren in baza de date.
In conditiile in care as avea suficienti martori care sa ne sustina cauza, care sunt sansele de succes ale acestei spete in instanta?
Ultima modificare: Luni, 4 Februarie 2019
Raducu-, utilizator
Cel mai recent răspuns: Raducu- , utilizator 23:01, 4 Februarie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspuns.
Cum aflu daca o suprafata de teren care nu are acte face parte din domeniul public/privat al UAT?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren in vecinătatea locuinței neingrijit Eleonora Albu Eleonora Albu Bună ziua, în vecinătatea proprietății noastre se afla un teren de 192 mp aparținând primăriei de care evident nu se îngrijește, este denivelat, plin ... (vezi toată discuția)
Fond de reparatii Dana Deea Dana Deea De ce ,daca eu ,am o suprafata mai mare a apartamentului platesc mai mult la repararea portii de acces in curte ? Nu intru pe poarta cu o masina si inca ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde din jurul blocului danfery danfery buna ziua. de aproximativ 15 anu ma ocup de ingrijirea spatiului verde din spatele blocului unde locuiesc, eu locuid la parter. acu ceva timp, in urma unor ... (vezi toată discuția)