avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cnair dat in judecata pentru despagubire
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cnair dat in judecata pentru despagubire

Buna ziua,

Ma poate ajuta cineva va rog cu un exemplu de formular pentru a da in judecata CNAIR ul pentru despagubire..? Acum 3 zile am dat printr-o groapa si mi-a taiat janta, cauciucul si directie distrusa.. Am sunat la CNAIR si mi-au zis sa ii chem in instanta pentru despagubire.. dar trebuie sa formulez cererea de judecata si daca se poate sa ma ajutati cu un exemplu de formular, v-as fi recunoscator.. Eventual va platesc formularul!

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 17:12, 4 Februarie 2019
Nu exista formular, cautati si dvs. pe internet model de cerere de chemare in judecata si o adaptati la situatia dvs.
O intemeiati pe art. 1349 Noul Cod Civil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde sa ma adresez pentru cauciucul taiat in groapa de langa sina de tramvai. Tzutzuricu40 Tzutzuricu40 Bună ziua, as vrea sa fac o sesizare si apoi cerere de despăgubire in legătură cu faptul că mi s-a taiat cauciucul si s-a bușit janta intr-o groapa de ... (vezi toată discuția)
Probleme casco omniasig dragy2008 dragy2008 Am o problema si sper ca ma puteti ajuta . Am o masina cumparata second hand pe firma prin BCR Leasing.Casco am la Omniasig de cand am luat masina aproape 2 ... (vezi toată discuția)
Tãgada paternitãții copil recunoscut, necãsãtoriti whynotsteff whynotsteff Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: La sf anului 2012 am cunosct o fata cu care am avut relatii intime. Dupa aproximativ o saptamana am plecat din tara ... (vezi toată discuția)