avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot trece pe studii superioare ..
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot trece pe studii superioare ..

Eu lucreza stat [ bugetar ] de circa 3 ani . Am intrat prin concurs pe studii medii desi eu am studii superioare ! Va rog sa-mi spuneti daca pot trece pe studii superioare prin promovare si daca da CUM ?? Adica in baza carei Legi asi putea benficia de acest lucru ? Multumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:04, 4 Februarie 2019
Vedeti :
HG 286/2011 pentru personalul contractual
[ link extern ]

HG 611/2008 pentru functionarii publici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer la cerere personal comtractual raisa-gabriela raisa-gabriela care sunt drepturile salaiale in caz de transfer la cerere pentru personalul contractual? in lege nu se face nici o mentiune cu privire la acestea. (vezi toată discuția)
Plata comisiilor de concurs ocupare post vacant Roxana6 Roxana6 As vrea sa stiu daca se platesc membrii comisiei de concurs pentru ocuparea posturilor vacante corespunzatoare functiilor contractuale, nu a functionarilor ... (vezi toată discuția)
Recunoașterea studiilor Andreeaura Andreeaura Buna ziua,sunt arhivar într-o instituție publică postul a fost scos la concurs cu studii medii.intrebarea este sub ce forma se poate să mi se recunoască ... (vezi toată discuția)