avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am o întrebare Vă rog și nu știu cui să mă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am o întrebare Vă rog și nu știu cui să mă adresez.

Fratele meu a decedat și ere în șomaj şi are un act de întreținere pe casa părintească lui mama,tata fiind decedat mama are o pensie de urmat. Are ceva dreptul și după fratele meu decedat și ne căsătorit. VĂsta Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:07, 5 Februarie 2019
Atat dvs cat si mama il mosteniti.
primiti si ajutor de deces, daca faceti dovada ca ati cheltuit cu inmormantarea.
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 5 Februarie 2019
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deces persoana cu handicap gradul 2 permanent cmarian90 cmarian90 buna ziua , mama care a avut handicap de gradul 2 permanent a decedat, succesori (adica eu fiul) am dreptu sa iau ajutor de inmormantare de la Casa de pensii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tatăl meu a decedat de câteva zile. menționez ca ... Marcel60 Marcel60 Buna Ziua, tatăl meu a decedat de câteva zile. Menționez ca sunt singurul lui copil. Mama mea nu a fost căsătorită cu el dar ea este încă căsătorită ... (vezi toată discuția)
Ajutor de inmormantare Flory8 Flory8 Buna,as dori sa știu cine poate beneficia de acest ajutor de înmormântare?Fratele meu a murit de 2 saptamani,de inmormantare s-a ocupat doar mama ... (vezi toată discuția)