avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale radiere firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

radiere firma

Buna ziua!
Va rog foarte mult sa ma ajutati. Am ajuns in stadiul de a radia firma (ultima faza). Am fost la finante sa cer acel certificat fiscal prin care sa ateste ca nu am nici o datorie. Functionarul de acolo mi-a spus ca trebuie sa depun bilant de lichidare si raport de lichidare semnat de un lichidator autorizat. Firma a fost infiintata in septembrie 2008, nu a avut activitate si am inceput procedurile de dizolvare si radiere in iulie anul acesta. La registrul comertului, in faza de dizolvare, am depus bilantul prescurtat la data de 31.12.2008, facut de un expert contabil si raport de dizolvare facut de mine ca administrator si asociat unic.
Unde pot sa gasesc un formular cu bilantul de lichidare?
Pot sa fac eu raportul de lichidare si sa-l semnez? Sau chiar trebuie sa apelez (si
sa-l platesc) la un lichidator autorizat?
In speranta ca o sa primesc raspuns "Va multumesc!"
Cel mai recent răspuns: babaangi , utilizator 09:41, 19 Noiembrie 2009
Bilantul de lichidare impreuna cu balanta de verificare pot fi intocmite de oricare expert contabil, d-voastra singura nu puteti fiindca nu aveti drept de certificare a situatiilor financiare
Nu va suparati, eu am intrebat de raportul de lichidare, nu de bilantul de lichidare.
Am intocmit bilant de lichidare fara a se mai intocmi raport de lichidare si firma a fost radiata
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate in lichidare doreste radiere ruxandraverman ruxandraverman Buna ziua, imi cer scuze pentru deranj, dar am si eu o speta care ma depaseste putin. O societate comerciala a inceput procesul de lichidare-dizolvare-radiere ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate fara datorii Surmo Surmo Am depus documentele pentru dizolvarea unei firme (Dizolvare fara lichidare). Ce se intampla daca, nu mai depun nimic dupa 30 de zile adica documentele ... (vezi toată discuția)
Procedura dizolvare srl tig tig Buna ziua, Doresc info asupra procedurilor de dizolvare SRL ,CUI din 2000,fara activitate din 2008,contabilitate la zi ,fara activitate,fara datorii,2 ... (vezi toată discuția)