Am o nelamurire ,v-asi ruga sa ma ajutati .Sunt incadrata ca administrator financiar la o scoala , momentat sunt in intrerupere pentru crestere copil iar anul acesta am absolvit Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii Lucian Blaga Sibiu invatamant la distanta de 3 ani si am luat licenta in domeniul Economia comertului ,turismului si servicilor. Am o vechime in munca de 5 ani . Care ar fi salariul meu de incadrare si m-ar interesa daca se poate in urma facultatii sa ma incadreze ca si contabil sau raman tot administrator financiar? Si inca o intrebare daca a-si absolvi si un curs de contabilitate EUROCOR s-ar schimba ceva ?
Va multumesc mult .
Buna seara,
conform legii, in prezent salariul minim pe economie este de 600 lei.Coeficientul pentru cei cu studii superioare este 2, asadar, un salariu minim de 1200 lei. Si aici vorbim de salarii brute. Muncitorii calificati si angajatii cu studii minimum 720 de lei, absolventii studiilor postliceale 750 de lei, absolventii scoliilor de maistri vor castiga 780 de lei, in timp ce absolventii de studii superioare de scurta durata vor avea un salariu minim brut de 900 de lei. Cat despre cursul EUROCOR, din punct de vedere al legii nu va da beneficii salariale. Ramane la latitudinea angajatorului sa va aprecieze:)