avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii ce salar de incadrare as avea
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

ce salar de incadrare as avea

Am o nelamurire ,v-asi ruga sa ma ajutati .Sunt incadrata ca administrator financiar la o scoala , momentat sunt in intrerupere pentru crestere copil iar anul acesta am absolvit Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii Lucian Blaga Sibiu invatamant la distanta de 3 ani si am luat licenta in domeniul Economia comertului ,turismului si servicilor. Am o vechime in munca de 5 ani . Care ar fi salariul meu de incadrare si m-ar interesa daca se poate in urma facultatii sa ma incadreze ca si contabil sau raman tot administrator financiar? Si inca o intrebare daca a-si absolvi si un curs de contabilitate EUROCOR s-ar schimba ceva ?
Va multumesc mult .
Cel mai recent răspuns: Ramona Bosinceanu , Consultant resurse umane 20:30, 26 Noiembrie 2009
Buna seara,
conform legii, in prezent salariul minim pe economie este de 600 lei.Coeficientul pentru cei cu studii superioare este 2, asadar, un salariu minim de 1200 lei. Si aici vorbim de salarii brute. Muncitorii calificati si angajatii cu studii minimum 720 de lei, absolventii studiilor postliceale 750 de lei, absolventii scoliilor de maistri vor castiga 780 de lei, in timp ce absolventii de studii superioare de scurta durata vor avea un salariu minim brut de 900 de lei. Cat despre cursul EUROCOR, din punct de vedere al legii nu va da beneficii salariale. Ramane la latitudinea angajatorului sa va aprecieze:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salar de incadrare bertea.alina bertea.alina Am o nelamurire ,v-asi ruga sa ma ajutati .Sunt incadrata ca administrator financiar la o scoala , momentat sunt in intrerupere pentru crestere copil iar anul ... (vezi toată discuția)
Salar minim pe economie oana aniela oana aniela Va rog sa mi spuneti daca s a modificat salariul minim pe economie, Multumesc (vezi toată discuția)
Salarul - cfr Nicoleta Silvia Hulpus Nicoleta Silvia Hulpus Am vazut ceva salar minim de 700 lei in domeniul transporturi. Oare si CFR-ul se inscrie aici? Sau la ce se refera ... care transporturi....cunoaste cineva ... (vezi toată discuția)