avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumpărare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumpărare apartament

Bună ziua aș dori să știu dacă trebuie să plătesc TVA că persoană fizică în achiziționarea unui apartament nou direct de la dezvoltător , apartament care costă în jur de 53 mi euro . Vă mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Popa , utilizator 14:09, 5 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dezvoltatorul va va cere un pret final. Acel pret va cuprinde sau nu nu TVA (probabil ca da). Dacă dezvoltatorul este platitor de TVA (și probabil este), prețul final va cuprinde și TVA.
Vă mulțumesc mult

Valeriu Chirita a scris:

Dezvoltatorul va va cere un pret final. Acel pret va cuprinde sau nu nu TVA (probabil ca da). Dacă dezvoltatorul este platitor de TVA (și probabil este), prețul final va cuprinde și TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoanele care au cumparat case fara scop comercial intre 2005 si 2009 nu vor plati tva CristinaU CristinaU Din continutul articolului dvs.cu titlul de mai sus nu inteleg daca eu, persoana fizica care am achizitionat un imobil intr-o cladire noua, cu scopul de ... (vezi toată discuția)
Se plateste tva la vanzarea sau cumpararea de imobile? AlexPetru AlexPetru Buna ziua, 1. Doresc sa intreb daca, in cazul vanzarii unui imobil/a unei locuinte (apartament), pe langa impozitul la stat, vanzatorul trebuie sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Tva apartament cumparat in 2008 ciprianr ciprianr Buna ziua la toata lumea, Cazul meu: am cumparat, ca persoana fizica, un apartament in anul 2008. Nu am platit TVA, nici nu s-a specificat ceva in ... (vezi toată discuția)