avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

Mai exista posibilitatea (dupa noile reglementari din domeniu) de a beneficia de pensie anticipata partial ? si in ce conditii/termeni legislativi ? Multumiri anticipate pt raspunsuri.
Ultima modificare: Marți, 5 Februarie 2019
pfavip, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:04, 5 Februarie 2019
Este in vigoare Legea nr. 263/ 2010 cu modificarile si completarile ulterioare si conditiile de pensionare anticipata mentionate in aceasta lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata si pensie anticipata partiala brezel brezel buna ziua va rog sa-mi spuneti daca de la anul se suspenda pensia anticipata sau pensia anticipata partial ? am auzit si eu ceva zvonuri . va multumesc. (vezi toată discuția)
Varsta pensionare medic de familie Amitrica Amitrica Buna ziua, Care este varsta de pensionare a unei doctorite cu specializarea \"medic de familie\" ? Este adevarat ca pentru medici exista o lege speciala in ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata sau pensie anticipata partiala+drept de munca? sumersoft sumersoft buna ziua!sotia lucreaza la persoana juridica privata...are 58 ani si cotizare de 32 ani...din varii motive(politica firmei) ar vrea sa se pensioneze anticipat ... (vezi toată discuția)