avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prelungire CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prelungire CCC

Am certificat de handicap valabil 24 luni, sunt in CCC până la vârsta de 2 ani , pot cere angajatorului sa îmi prelungească concediul până la vârsta de 4 ani in urma dobândirii certificatului de handicap sau îmi aprobă până la 3 ani și apoi cer din nou prelungire încă 1an in baza aceluiași certificat încă valabil?

Alte discuții în legătură

Prelungirea concediului pentru cresterea copilului monasc monasc Buna ziua, vreau sa va prezint urmatorul caz si rog sa mi se prezinte solutii sau sa mi se spuna cui s-ar putea adresa persoana in cauza pentru ... (vezi toată discuția)
Prelungire ccc pana la 3 ani pe perioada de urgență Krissa23 Krissa23 Buna ziua. Momentan sunt in ccc pana la varsta de 2 ani ;insa copilul meu are probleme de sanatate si urma sa fie încadrat într.un grad de handicap. ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie raularmencea raularmencea Buna ziua.Am o intrebare legata de acordarea stimulentului de insertie. copilul este nascut pe data de 24 ianuarie 2015 si am intrat in concediul de crestere ... (vezi toată discuția)