avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ce impozite platesc in tara daca lucrez in afara tarii?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ce impozite platesc in tara daca lucrez in afara tarii?

Buna, lucrez in afara tarii si sunt rezident fiscal ca si persoana fizica doar in romania. ce anume trebuie sa platesc la stat ex: taxe/impozit/cas/cass obligatoriu? Mentionez ca nu sunt interesat in pensie/ajutor medical de la guvern mai tarziu tot trebuie sa platesc, care si de ce? Exemplu Eu declar ca am facut 1000 lei din acestia va rog sa specificati exact ce ar trebui sa platesc “obligatoriu” si denumirea tipului de plata. Care e diferenta intre taxa si impozit?
Ultima modificare: Vineri, 8 Februarie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Legat de taxe/impozit Apartament2018 Apartament2018 Buna, lucrez in afara tarii si sunt rezident fiscal ca si persoana fizica doar in romania. ce anume trebuie sa platesc la stat ex: taxe/impozit/cas/cass ... (vezi toată discuția)
Contract de munca in afara. cum isi va plati pensia si cass? Alo2016 Alo2016 Buna ziua. Sotul va pleca la munca in strainatate (tara non-UE) cu contract pe 5 ani. Acasa, in Romania, contractul de munca (o intreprindere de stat) va fi ... (vezi toată discuția)
Cass pentru cei care se reintorc in tara si nu au resedinta fiscala ender1986 ender1986 Buna ziua In primul rind scuzati pentru limbajul butucanos. Eu stau in Canada din anii 90, si nu am fost niciodata in evidentza fiscala, in Romania, ... (vezi toată discuția)