avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Angajat nou in constructii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Angajat nou in constructii

Pentru un salariat angajat incepand cu data de 15 ian 2019, cu salariul brut de 3000 lei/luna, insa datorita faptului ca e angajat in cursul lunii venitul brut este 1800 lei, pentru zilele lucrate incepand cu data de 15 ian-31 ian 2019, se mai aplica scutirea de CASS si impozit pe salariu?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Plata contributii pfa cbumbu07 cbumbu07 Sotul meu este in acest moment angajat cu carte de munca. Incepand de anul viitor vrea sa desfasoare, in paralel, si o activitate independenta sub forma de ... (vezi toată discuția)
Calcul contributii salariu constructii angajat lichidat Perdy33 Perdy33 Buna ziua, Cum se calculeaza facilitatile in constructii pentru un angajat care se lichideaza in cursul lunii? Mentionez ca salariatul ajunge la un venit ... (vezi toată discuția)
Salarii kisery18 kisery18 Am avut un brut pana in decembrie de 673 lei, si acum am 580 de lei salar brut (673 - 25% =505, incepand din ianuarie dupa majorarea salariului cu 15% venitul ... (vezi toată discuția)