avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaport pt minor sub 14 ani nascut in UK
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaport pt minor sub 14 ani nascut in UK

Buna dimineata , locuim in UK prietenul meu cu mine si fetita noastra nascuta aici .
Dorim sa plecam in Spania toti trei , mentionez faptul ca pt fetita avem doar certificatul de nastere englezesc apostilat si tradus .
Ambii parinti suntem romani , tatal cu rezidenta in Romania iar eu cu rezidenta in Spania ; intrebarea mea este , de ce acte avem nevoie pentru a face pasaport micutei ?
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Copil nascut in alta tara....va rog sa ma ajutati ana s ana s am o fetita de 8 luni, nascuta in spania. daca tatal copilului a plecat in alta tara de cateva luni si nu mai vrea sa se intoarca la noi. are numele lui de ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea procurii...in cazul acordului tatalui de a parasi(mama)romania cu minorul ana s ana s daca tatal face procura sa pot parasi spania cu minorul pt a merge in romania, cat timp e valabila(s-ar putea sa nu plec in perioada asta). apoi,,,pt a ma ... (vezi toată discuția)
Pasaport romanesc Marian34 Marian34 Buna, eu sunt Roman ,prietena ( nimic legal inca) e Poloneză, copilul e născut în uk(Leicester). Intrebarea mea este ... ce documente imi trebuie si unde sa ... (vezi toată discuția)