avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Mama a fost urmărită de executor vreo 5 ani, însă ...
Discuție deschisă în Executare silită

Mama a fost urmărită de executor vreo 5 ani, însă neavând serviciu și niciun cont în banca nu a avut ce să îi ia. Acum s-a angajat, ar putea să facă un credit fără să îi fie poprită suma de bani?

Mama a fost urmarita de executor vreo 5 ani adica in fiecare an ii trimitea o somatie acasa pt plata unei datorii de 2800 lei insa neavand serviciu si niciun cont deschis in banca nu a avut ce sa ii opreasca.acum este angajata de 4 luni si primeste banii in mana insa vrea sa faca un card de credit sau credit daca deschide cont in banca i se blocheaza automat de executor sau numai daca executorul mai face o verificare si vede ca sa deschis cont ii pune poprire pe cont...pana acum nu a avut deschis niciun cont la nicio banca.
daca i se aproba creditul poate retrage banii imediat sau ii va fi poprita suma de bani din credit?
Ultima modificare: Duminică, 10 Februarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Lucian T , utilizator 21:36, 14 Februarie 2019
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In cazul asta, probabil va putea sa beneficieze de un credit. A verificat daca dosarul executional mai este pe rolul BEJ? Daca au trecut multi ani si executorul nu a recuperat nimic, este posibil sa fi inchis dosarul, desi ar fi trebuit sa primeasca o incheiere de incetare a executarii pe motiv ca debitorul nu are bunuri urmaribile sau disponibil in conturi.
Poate intre timp datoria urmărită s-a prescris. Verificați și acest aspect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai multe executări silite Sorin1122 Sorin1122 Buna ziua, Situatia sta în felul următor. Totul a început acum 3 ani și ceva, la o jumatate de am după ce m-am angajat. Intr-o luna am avut nevoie ... (vezi toată discuția)
Executare silita- poprire cont împuternicit marika79 marika79 Bună seara, Vă rog să mă ajutați cu un răspuns dacă este posibil, mulțumesc pentru timp și înțelegere. Un creditor a solicitat ... (vezi toată discuția)
Poate executorul să rețină banii de indemnizație creștere copil? puysor puysor Buna ziua, Clientul meu a avut un dosar de executare acum 3 ani in urma unui accident rutier cu avarii masina. Atunci a plătit o perioada la executor in ... (vezi toată discuția)