Buna ziua!
Stabilirea culpei are importanta sub aspectul incredintarii minorului si a cheltuielilor de judecata. In ceea ce priveste cuantumul pensiei de intretinere, nu are importanta decat in masura in care minorul este incredintat celeilalte parti.
Cu stima !
eu maine am infatisare la divort si as vrea sa se termine repede(adica maine, fara o alta amanare)..cineva mi-a spus de culpa comuna si martor comun. copilul ramane la mine(mama) cu acordul tatalui. daca ma intrebati de ancheta sociala este in regula au venit si au facut constatare.cat despre pensia alimentara nu stiu in ce masura o pot primi,atata timp cat fostul sot nu locuieste in romania. cert este ca nici eu si nici el nu vrem sa se mai amane divortul cu inca un termen. ce credeti ca as putea face?
Faceti ce ati spus:"eu maine am infatisare la divort si as vrea sa se termine repede(adica maine, fara o alta amanare)..cineva mi-a spus de culpa comuna si martor comun. copilul ramane la mine(mama) cu acordul tatalui. daca ma intrebati de ancheta sociala este in regula au venit si au facut constatare.cat despre pensia alimentara nu stiu in ce masura o pot primi,atata timp cat fostul sot nu locuieste in romania. cert este ca nici eu si nici el nu vrem sa se mai amane divortul cu inca un termen".
Cu privire la pensia de intretinere ,puteti conveni de comun acord, o anumita suma,de care instanta va tine cont.Daca nu, pensia este stabilita la venitul minim pe economie(in cazul dvs., pt un copil,1/4 din venitul minim pe economie).
Divort
cristianx004
as dori sa divortez in conditii rapide ...partile sunt total de acord ....avem un copil care va ramane la sotie.....care sunt caile legale? (vezi toată discuția)
Divortz cu minor
petros
buna ziua!
fratele meu este insurat de 15 ani iar copilul rezultat din casatorie are 14 ani.
sotia lui a intentat actiunea de divort, dar dupa cum stau ... (vezi toată discuția)