avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contestatie ARR amenda
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contestatie ARR amenda

Ma poate ajuta cineva cum sa fac o contestatie la o amenda pentru lipsa tahograf digital?Mentionez ca am platit jumatate din amenda in 48 ore de la primirea acesteia si acum as dori sa formulez o contestatie.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 16:39, 18 Noiembrie 2009
Buna ziua !
DOMNULE PRESEDINTE,

Subsemnatul(a) ..........................., domiciliat(a) in ............, formulez:
Plangere contraventionala impotriva procesului-verbal de contraventie nr. ....., din ............, incheiat de ..............., prin care, in baza art. .... din ........, am fost sanctionat(a).
Cu aceasta plangere cer anularea procesului-verbal in cauza ..............
Motivele plangerii:
In fapt, am fost sanctionat(a) cu .............. pentru faptul ca ................. In realitate, nu sunt vinovat(a) de savarsirea faptei, deoarece ......................., motiv pentru care cer admiterea plangerii si anularea procesului-verbal de contraventie citat.
In drept, imi intemeiez plangerea pe dispozitiile ........................
In dovedirea motivelor enuntate, ma folosesc de proba cu acte, proba cu expertiza tehnica si proba cu urmatorii martori: ...............................................

Data depunerii, Semnatura,

............... ...............

DOMNULUI PRESEDINTE AL ...........................

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model contestatie proces verbal amenda itm AndreeaS AndreeaS buna ziua, va rog, poate cineva sa ma ajute cu un [b]model de contestatie la un proces verbal de amenda de la itm pentru neincheierea in forma scrisa a ... (vezi toată discuția)
Model contestatie amenda ratb BiancaDeliu BiancaDeliu Va rog daca se poate cat mai repede sa primesc si eu un model de contestatie amenda ratb, stiu ca mi-ati dat un model intr-o discutie acum cateva zile dar nu ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva procesului verbal - amenda ratb cristimin cristimin Buna ziua, Pe data de 04.04.2012, mi-a fost ceruta legitimatia de calatorie pe o linie de tramvai, insa mi-am dat seama ca nu am la mine cardul electronic. ... (vezi toată discuția)