avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Model contestatie proces verbal amenda ITM
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Model contestatie proces verbal amenda ITM

buna ziua,

va rog, poate cineva sa ma ajute cu un model de contestatie la un proces verbal de amenda de la itm pentru neincheierea in forma scrisa a contractelor de munca pentru 2 angajati?
un raspuns cat de rapid imi este foarte util, intrucat luni e ultima zi de depunere a contestatiei!

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:04, 21 Ianuarie 2011
Nu este un model tip. Contine date de identificare ale angajatorului, descrierea situatiei constatate in urma controlului, argumente legale care sustin contestatia. Dar daca motivul este cel aratat nu sunt sanse de admitere a contestatiei.
Multumesc pentru sfat. Vreua doar sa aman pentru o perioada plata amenzii, in cazul in care instanta constata ca amenda s-a dat pe buna dreptate.
DOMNULE PRESEDINTE,

Subsemnatul(a) ..........................., domiciliat(a) in ............, formulez:
Plangere contraventionala impotriva procesului-verbal de contraventie nr. ....., din ............, incheiat de ..............., prin care, in baza art. .... din ........, am fost sanctionat(a). Cu aceasta plangere cer anularea procesului-verbal in cauza ..............

Motivele plangerii:
In fapt, am fost sanctionat(a) cu .............. pentru faptul ca ................. In realitate, nu sunt vinovat(a) de savarsirea faptei, deoarece ......................., motiv pentru care cer admiterea plangerii si anularea procesului-verbal de contraventie citat.
In drept, imi intemeiez plangerea pe dispozitiile ........................
In dovedirea motivelor enuntate, ma folosesc de proba cu acte, proba cu expertiza tehnica si proba cu urmatorii martori: ...............................................

Data depunerii, Semnatura,

............... ...............

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model contestatie amenda ratb BiancaDeliu BiancaDeliu Va rog daca se poate cat mai repede sa primesc si eu un model de contestatie amenda ratb, stiu ca mi-ati dat un model intr-o discutie acum cateva zile dar nu ... (vezi toată discuția)
Contestatie arr amenda ancabel ancabel Ma poate ajuta cineva cum sa fac o contestatie la o amenda pentru lipsa tahograf digital?Mentionez ca am platit jumatate din amenda in 48 ore de la primirea ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal politie rutiera intocmit cu greseli nocturnoblue nocturnoblue Foarte pe scurt va rog sa-mi spuneti 1.ce sanse de reusita am in cazul in care contest un proces verbal intocmit de un politist foarte hotarat dar cu o serie ... (vezi toată discuția)