va rog, poate cineva sa ma ajute cu un model de contestatie la un proces verbal de amenda de la itm pentru neincheierea in forma scrisa a contractelor de munca pentru 2 angajati?
un raspuns cat de rapid imi este foarte util, intrucat luni e ultima zi de depunere a contestatiei!
Nu este un model tip. Contine date de identificare ale angajatorului, descrierea situatiei constatate in urma controlului, argumente legale care sustin contestatia. Dar daca motivul este cel aratat nu sunt sanse de admitere a contestatiei.
Subsemnatul(a) ..........................., domiciliat(a) in ............, formulez:
Plangere contraventionala impotriva procesului-verbal de contraventie nr. ....., din ............, incheiat de ..............., prin care, in baza art. .... din ........, am fost sanctionat(a). Cu aceasta plangere cer anularea procesului-verbal in cauza ..............
Motivele plangerii:
In fapt, am fost sanctionat(a) cu .............. pentru faptul ca ................. In realitate, nu sunt vinovat(a) de savarsirea faptei, deoarece ......................., motiv pentru care cer admiterea plangerii si anularea procesului-verbal de contraventie citat.
In drept, imi intemeiez plangerea pe dispozitiile ........................
In dovedirea motivelor enuntate, ma folosesc de proba cu acte, proba cu expertiza tehnica si proba cu urmatorii martori: ...............................................